Direktlänk till inlägg 21 november 2014
För 4 personer
4 msk olivolja
1 gul lök, klyftad
4 vitlöksklyftor, pressade
2 morötter, skivade
4 potatisar, skivade
1 fänkål, skivad
1 pkt saffran
2 tsk timjan
2 lagerblad
1 l vatten
2 dl vitt vin
1 burk tomater, krossade
½ dl fiskfond
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
600 g fiskfilé, i bitar (300g lax, 300g torsk)
1 påse färska musslor
500g färska räkor
2 msk persilja, hackad
200 g räkor
2 dl
Tillagningstid: 20 min.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 | 13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 | 22 |
23 |
|||
24 |
25 |
26 |
27 | 28 |
29 | 30 |
|||
|