Direktlänk till inlägg 23 december 2013
Hej igen! jag brukar göra mina praliner i silikonformer och ibland i folieformar. När jag skulle åka till min syster i USA tyckte jag det var bättre att behålla folieformarna på ifall de gick sönder under resan. jag har en mörk 44% chokladskal och en chokladkolafyllning i och ett chokladlock som är 44%. jag har använt olika strössel blandningar bl a en god jordgubbsströssel och en guldiga strössel jag köpte i en affär i Arvika som förutom att sälja en massa gulliga grejor till bakning och hobbies också säljer fiskeredskap!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 | 3 |
4 |
5 | 6 | 7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 | 12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 | 17 | 18 | 19 |
20 |
21 |
22 |
|||
23 | 24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 |
31 |
||||||||
|